Modus Floor

Suntem pasionati de amenajarea spatiilor si oferim solutii complete de acoperire a podelelor si peretilor

Cine suntem?

Suntem Modus Floor, partenerul tau de incredere pentru amenajarea spatiilor cu pardoseli de calitate superioara. Suntem incantati sa te cunoastem, fie ca ai de amenajat un spatiu personal, particular sau un spatiu public.

Ce facem?

Noi te ajutam sa acoperi podelele spatiilor in care locuiesti sau iti desfasori activitatea cu pardoselile potrivite. Iti oferim consultanta, o gama variata de materiale pentru acoperirea podelelor si peretilor, executia lucrarilor prin tehnologii inovatoare.

Cum lucram?


Mai intai facem cunostinta. Apoi, dupa ce aflam care este viziunea ta, iti prezentam propunerile si recomandarile noastre. Ajungem de comun acord la o solutie personalizata in functie de nevoile si bugetul de care dispui. Programam o vizita pentru a evalua suprafetele de lucru, efectuam masuratori si punem la punct ultimele detalii de proiectare. Iti facem o oferta concreta si, dupa ce o accepti, trecem la treaba. Pregatim spatiul, materialele si executam montajul in termenii stabiliti de comun acord. Finisam si curatam lucrarea lasand spatiul impecabil si ne asiguram ca avem un nou client multumit de alegerea facuta.


Inspira-te din gama completa cu modele de acoperiri pentru pardoseli si nu ezita sa ne contactezi!

 
Modus Floor

Misiunea noastra este sa sporim confortul spatiilor in care traiesti

25%

Mai mult confort.

Compania Modus Floor a aparut din dorinta de a imbunatati conditiile de confort ale spatiilor in care traiesti. Consideram ca amenajarea intr-un mod cat mai placut a interioarelor si exterioarelor, in special a zonelor cu care avem primul contact vizual, adica a podelelor si peretilor, transmite o stare de bine, de echilibru, de siguranta si poate spori confortul cu cel putin 25%.

Ne indreptam atentia asupra suprafetelor pe care pasesti si care iti capteaza atentia vizuala (podele si pereti) si gasim mereu solutii complete pentru acoperirea si infrumusetarea lor. Grija noastra pentru confortul tau este misiunea pe care ne-o asumam de fiecare data cand iti oferim solutii personalizate pentru acoperirea podelelor si peretilor din zonele in care locuiesti si iti desfasori activitatea: acasa si hotel, birouri, spatii industriale, zone sportive, spatii medicale.