Termeni și condiții

Navigarea pe website-ului modusfloor.ro urmată (sau nu) de completarea formularului de înscriere echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor descriși în continuare cât și cu acceptarea politicii de confidențialitate care poate fi vizualizată prin accesarea paginii dedicate, politica de confidențialitate.

Scopul nostru este de a oferi tuturor persoanelor interesate informații cât mai complete despre activitatea pe care o desfășoară modusfloor.ro

Prezentarea produselor Modusfloor se realizează prin informații preluate de la distribuitor și în concordanță cu ofertele acestuia. Prezentarea produselor poate fi efectuată și într-o modalitate personală, proprie administratorilor, fără  ca acest lucru să prezinte poziția oficială a Modusfloor.

Utilizatorii acestui website se angajează să nu folosească total ori parțial materiale scrise în cuprinsul său, ele fiind protejate de legea drepturilor de autor.

Facem cunoscut faptul că parte din imagini sunt proprietatea Modusfloor care permite folosirea lor în scopul promovării produselor, parte aparțin administratorilor site-ului, caz în care nu pot fi folosite în nicio circumstanță de utilizatori decât cu acordul scris și prealabil al autorilor lor.

Accesul la website este permis nelimitat cu condiția respectării dreptului de autor aplicabil conținutului său.

Ne rezervăm dreptul de corectare a eventualelor informații eronate, erori de afișare care pot surveni din erori de redactare, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care ar putea surveni din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Modusfloor.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea de informații cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit website-ul si nici nu garantează faptul ca website-ul ori serverul nu conțin viruși sau alte componente dăunatoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple.

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare ale website-ului fără nicio notificare prealabilă către terți.

Accesarea website-ului presupune luarea la cunoștință a politicii de confidențialitate, a termenilor și condițiilor de utilizare și a politicii de cookie și acceptarea lor întegrală.